Färre rynkor med V Soft Lift

Det har blivit mycket populärt med metoder som inte inbegriper kirurgiska operationer och som inte kräver långa konvalescenser. Som patient och som önskar att få en finare hud och färre rynkor, vill man kunna återgår till arbetet så snart som möjligt. Det är många som missar arbetsdagar bara genom att spendera tid för återhämtning och på sådant sätt vill de allra flesta inte ha det. Att gå in på en klinik, får några sprutor i ansiktet, är ett smidigt sätt att kunna få finare hud i ansiktet och färre rynkor.

Det är V Soft Lift

Metoden med V Soft Lift kommer ursprungligen från Sydkorea. Där har man redan i några år redan använt sig av den metoden. Den började som ett svar på efterfrågan att få ett mer V-format ansikte. V-formen har varit ett skönhetsideal i flera decennier i Fjärran östern. Många koreanskor har haft som sitt egna ideal att se ut som västerländskor, med en mer spetsig haka och bredare ansiktsform upptill. Därav namnet V Soft Lift. När metoden har kommit till Väst, och Europa och Sverige, har man tagit metoden med V Soft Lift, har man ändrat syftet med V Soft Lift-metoden för att få bort rynkor i panna, kring munnen, minder påsar under ögonen, och rynkor i ansiktet.

Snabbt smärtfritt och billigare

Det är många som har bytt ut injicering av botox mot att istället använda sig av V Soft Lift-metoden. De har upptäckt att det är både snabbare, mer smärtfritt och billigare än att anvädna sigav botox. Dessutom kanske tanken på att botox faktiskt innehåller små mängder med gift, som kanske gör att människor, både kvinnor och män, heller använder sig av V Soft Lift. Det har också gjort att flera salonger har tagit till sig metoden med V Soft Lift.

Så fungerar det

Man går till en salong, som är kunniga inom metoden med V Soft Lift och besöker dem, för konsultation då man berättar vad det är man önskar sig. Gillar man salongen och det känns tryggt med personalen och metoden med V Soft Lift. Sedan kommer man på dagen som man har bestämt för behandling. På dagen för behandlingen kan man först få lokalbedövning innan en sjuksköterska lägger i tunna nålar av Polydioxanon, några millimeter i huden. Den ena tråden läggs på ena sidan, och sedan fästs tråden på en annan sida i ansiktet, eller halsen, eller var på kroppen som man önskar sig mindre rynkor. När behandlingen är färdig, kan man återgår till vardagen, utan konvalescens.

1 Aug 2019