Skönhet

Solglasögonen skyddar din hy

Här på sidan kommer vi även att skriva allmänt om skönhet och hur du tar hand om dig själv på bästa sätt. En sak kan vi säga direkt dock och det är att solglasögon är rena skönhetskuren för din hy.

Huden kring ögonen är mycket känslig för solens strålar och bör skyddas, även vintertid om det är soligt ute. Välj alltid glasögon med glas som har UV-skydd för att de verkligen ska göra nytta.

Särskilt du som har ljus hy och kanske lätt att få fräknar bör vara extra försiktig för att utsätta dig för stark sol. Du bör alltid ha ett par solglasögon med dig i väskan för att kunna använda dem vid behov.

De flesta solskyddsprodukter är inte gjorda för att smörjas på för nära ögonen och just av det skälet behöver du använda dig av solglasögon som skyddar den känsliga hyn på detta område. Se till att använda en modell som täcker över hela området ordentligt. Din hud kommer att tacka dig för detta i längden då du inte kommer att utveckla rynkor lika snabbt.

Skönhetstips från olika branscher

I vår blogg kommer du att kunna hitta en mängd olika skönhetstips med allt från avancerad hudvård till de senaste framstegen inom plastikkirurgi. Vi tror att du vill se så bra ut som möjligt och då gäller det att ha koll på vilka möjligheter som finns.