Företagshälsovård Stockholm - en ren investering

Hur mår du och vad kan du göra för att må bättre? För många så handlar det om att man blandar en farlig cocktail där man rör på sig mindre än vad man borde, äter sämre kost och har en uppstressad livsstil där man exempelvis dricker alkohol för att dämpa stress och ångest.

Idag ser man att just stress blivit en folksjukdom som redan nu bär enorma kostnader för sjukvården. Vi måste komma till bukt med detta och mycket av ansvaret kan faktiskt läggas på arbetsgivare.

Genom att ta hjälp med företagshälsovård i Stockholm kan du som arbetsgivare få nycklar till ett förändringsarbete - och du som anställd kan också få konkreta svar kring din allmänhälsa och hur du kan agera för att må bättre, både fysiskt och mentalt. Företagshälsovård i Stockholm blir, baserat på detta, en ren investering och detta oavsett ur vilket perspektiv man ser på saken.

Skapa en positiv förändring

Har du problem med sjukdagar som arbetsgivare så vet du också hur höga kostnader det handlar om. Genom att få konkreta svar kring exempelvis stress och annat på arbetsplatsen så kan du sätta in åtgärder för att reducera stressen. Samma sak kan gälla för exempelvis motion.

Det ligger på eget ansvar att röra på sig, men det är för den sakens skull inte fel att använda sig av morötter. En högre peng för friskvård? En slags utmaning gällande antal steg per dag? Det finns all anledning att se motion och rörelse som en investering. En modern arbetsgivare vet att personalen är den största tillgången - och vet också vikten av en glad och frisk personalstyrka. Genom företagshälsovård i Stockholm så får man de svar man behöver.

Ofta behöver man ett uppvaknande. Har du för högt blodtryck? Ligger du i en riskzon för diabetes eller exempelvis hjärt- och kärlsjukdomar? Har du en farlig övervikt? Dricker du lite för mycket alkohol? Genom en undersökning och ett ärligt samtal med en sjuksköterska så kan du starta en ny, mer hälsosam resa för ditt liv.

2 Apr 2023