Frisör på Kungsholmen

Det är inte bara att gå till vilken frisör som helst, det vet alla. Det handlar om personkemi samt lyhördhet från frisören som kan hittas på Kungsholmen eller någon annanstans i stan.

Anna hade flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha bott i Paris. Det var en omställning men hon var glad att Sverige hade en så fantastisk huvudstad. Nu skulle hon finna sig till rätta genom att hitta de salonger hon skulle bli stamkund på. För självklart ingick det, i en trendig tjej som hennes liv, att hålla sitt yttre perfekt.

Först ut var att hitta en frisör på Kungsholmen nära hennes nya lägenhet. Men det var tvunget att vara ett ställe som hängde med i senaste modet och såg till att alltid vara up to date.

Kungsholmen levererade trendig frisör

Hon förstod snart att en av salongerna stod ut lite extra och var den som folk pratade om. Givetvis googlade hon på salongen för att se vad som erbjöds.

Något som hon fastnade för på sidan var att de gjorde iordning håret när man skulle på fest. Det skulle bli ett perfekt tillfälle att se vad de kunde åstadkomma innan hon bestämde sig för att bli klippt på salongen.

Hon bokade tid och gjorde sig iordning för en trevlig tillställning på Café Opera. Medan hon satt på salongen kände hon genast en connection med frisören som var trevlig men inte pladdrig. När hon fick se slutresultatet blev hon mer än nöjd. Salongen skulle få henne som stamkund men bara om hon fick samma frisör igen.

27 Mar 2022