Så får du ett riktigt rumplyft

Önskar du dig en fastare, snyggare och "yngre" rumpa? Den rumpa som är fastare, ser yngre ut. Så är det automatiskt. Om du kollar in ett barns rumpa, ser du att den är alldeles slät. Om du önskar dig en så slät rumpa, kan du göra ett rumplyft för att få en "piggare" rumpa. En rumpa som står ut, är en mycket snyggare rumpa. Med åldern är det många delar på kroppen som börjar hänga, även rumpan. För kvinnor är det ofta brösten som hänger längre ner. Även magen, låren och rumpan kan hänga allt mer.

Dags för rumplyft?

Hänger rumpan ner, är det dags med ett rumplyft. Då kan man lägga sig på ett operationsbord för att få det där rumplyftet som kan ge din bakdel det lyft som den så väl behöver. Har du dessutom för mycket fett på någon annan del i kroppen, kan kirurgen flytta det från det oönskade stället, till rumpan. Du berättar vilken form som du önskar på rumpan i ditt rumplyft, har du då anlitat en duktig kirurg ser hon, eller han till att du får just det slags rumplyft som du önskar dig.

Så går du till väga

Ska du få till stånd det där eftertraktade rumplyftet gäller det att du letar noggrannt efter rätt slags kirurg och skönhetsklinik. Kontrollera särskilt följande punkter.

1. Har de den utbildning som de påstår sig ha

Det är viktigt att de har den utbildning som de påstår sig ha. Det kan man kontrollera hos Socialstyrelsen. Tyvärr förekommer det att människor utger sig för att vara läkare och sjuksköterskor utan att ha gått utbildningen och inte heller ha legitimationen som krävs för att få arbeta som sådan.

2. Har kliniken fått många anmälningar hos IVO?

Om kliniken som du funderar på att anlita, har fått många anmälningar på sig, är det ett dåligt tecken. Det kan innebära att de slarvar, inte bryr sig om sina kunder, gör fel, är inkompetenta och inte bryr sig om att rätta till felen.

3. Är de erfarna? Hur länge har kliniken funnits?

Kontrollera att skönhetskliniken har funnits ett tag och har klarat av att överleva på en konkurrensutsatt marknad. Det kan tyda på att de inte gör många fel. Ju mer som du känner till om kliniken, desto mindre är risken för att du råkar illa ut. Om du får höra om någon ny och fantastiskt metod, ska du ta det hela med en stor nypa salt och inte gå på det. Är något för fantastiskt är det sannolikt inte så. Är det ett billigt pris, är det du som får betala priset i forma av sveda och värk. Läs mer om rumplyft på: https://www.rumplyft.nu.

20 Feb 2019