Ung och vacker hy igen - är det möjligt?

Det finns många skönhetsbehandlingar som är inriktade på att återskapa den ungdomliga skönheten. En av dessa behandlingar är fillers, en injektionsform som du kan läsa mer om nedan.

Fillers används i princip för att återskapa volym, skapa mer tydligt definierade ansiktsdrag och strama åt huden så att man får bort oönskade linjer och rynkor. Med åldrande försvinner underhudsfett och elasticiteten i huden, så ansiktet förlorar sin form. Med fillers kan man åtgärda detta och släta ut huden så att rynkor försvinner och ge lyft åt hela ansiktet.

Små detaljer som att lyfta ögonbrynen, definiera kindben och käklinjer kan ta bort flera år från utseendet. Fillers baserade på hyaluronsyra används exempelvis för att ge volym åt läppar, kindben eller käklinje. Många skönhetskliniker använder sig av fillers baserade på naturliga ingredienser, vilket gör behandlingen praktiskt taget riskfri.

Hur går behandlingen till?

En behandling med fillers går ut på att man injicerar ett ämne under huden i ansiktet, på de områden där man vill släta ut, ge volym, eller skapa en markantare kontur. Om du önskar exakt information om hur behandlingen går till och priser på fillers kan du kontakta en klinik. Boka ett besök för att ställa alla dina frågor om behandlingen och resultaten.

Efter behandlingen brukar man ofta kunna återgå till vardagen, dock kanske med någon mindre svullnad. Det finns många som sätter fillers, men bara de som är legitimerade läkare utför ett pålitligt jobb. Försäkra dig om kliniken och läkarna innan du lägger ditt ansikte i någon annans händer.

27 Nov 2020