Vill du se lika ung ut som du känner dig?

Många tycker att de inte ser lika unga och pigga ut som de känner sig på insidan. Det räcker med några fina linjer här och där för att man ska se äldre och tröttare ut. Det behöver inte vara så.

Vissa dagar när man är utvilad och glad kan det gå an, men alltför ofta tittar man sig i spegeln och upptäcker att man ser trött ut. Ibland är det sömnbrist, men inte alltid. Med åldern blir huden mindre elastisk och får fler och fler linjer och rynkor. Alltför ofta tycker vi att vårt utseende inte stämmer överens med hur vi känner oss på insidan, men det behöver inte vara så. Det finns hjälp att få.

Strama upp och släta ut utan att använda kniv

Att göra ett ansiktslyft betyder inte längre att man måste genomgå en operation med kniv, eller göra ett större ingrepp som kräver lång återhämtning. Det är något som får många att tveka. Ansiktslyft med kniv brukar också vara lättare att genomskåda, helst vill man göra ingrepp som inte märks, men ger önskat resultat. Idag finns en ny metod som är långt mer skonsam, men som ändå ger ett lyckat resultat. Den nya metoden kallas Ultra-V och innebär att tunna trådar under huden stramar upp ansiktet, dessa absorberas så småningom av kroppen. Huden blir också mer elastisk och den nya metoden lämnar inga ärr och är mer prisvärd än traditionella ansiktslyft, dessutom är det betydligt kortare återhämtning.

13 Feb 2021